TikTok onderzoek

Hey AWeSome deelnemers! Ons nieuwste onderzoek gaat over het populairste social media platform van dit moment. Ja, we hebben het over TikTok! We zijn super benieuwd hoe jullie jongeren, TikTok gebruiken en wat jullie er leuk aan vinden.

Hoe zit het met jullie TikTok-gewoonten? Loggen jullie vaak in, of juist op specifieke momenten van de dag? En wat voor soort video’s zien jullie het meest? Of jullie nu helemaal weg zijn van sportclips of dat jullie niet genoeg kunnen krijgen van de nieuwste food trends, we willen het graag weten!

Doe mee met ons onderzoek! Samen kunnen we ontdekken welke trends hot zijn op TikTok en hoe verschillend iedereen het platform gebruikt. Jullie inzichten helpen ons om te begrijpen hoe TikTok impact heeft op jongeren. Samen met jou willen we graag meer te weten komen wat TikTok echt betekent voor jullie generatie!

Stappenplan

1.

Vraag je TikTok-gegevens aan

Het is tijd om je eigen TikTok-gegevens op te vragen! Geen zorgen, het is supermakkelijk en snel. Wij sturen je een pdf hoe dat moet, en binnen twee minuten ben je klaar. We laten je precies zien wat je moet doen, stap voor stap. Dus, ready? Let’s do this!

2.

Download je TikTok-gegevens

Heb je je TikTok-gegevens aangevraagd? Top! Na 9 tot 12 dagen zijn ze klaar om te downloaden. Je ontvangt dan een email van TikTok (afzender: Privacy) met een downloadlink. En geen zorgen als je het druk hebt; wij sturen je een reminder via WhatsApp, zodat je het zeker niet vergeet. Blijf dus je inbox checken!

3.

Check je TikTok-gegevens

Benieuwd hoe vaak je TikTok echt opent op een dag? Via een speciale website die wij bij de Universiteit van Amsterdam hebben opgezet, kun je jouw TikTok-gegevens uploaden en zelf bekijken. Het is super interessant om te zien wat je allemaal doet op TikTok! Ga snel naar de site en ontdek het zelf.

4.

Deel je TikTok-gegevens met ons

We zijn bijna klaar! Als laatste stap vragen we of je je TikTok-gegevens met ons wilt delen voor ons onderzoek. Geen zorgen, we zijn alleen geïnteresseerd in je kijkgeschiedenis, zoektermen, favoriete video’s, hashtags, likes, en interesses. Meer niet! En het mooie is, je kunt zelf kiezen of je alles of slechts een deel van deze info met ons deelt. Jouw keuze, jouw controle! Klik hier om meer te lezen over de TikTok-gegevens die we verzamelen. 

Krijg ik een beloning?

Jazeker! We hopen natuurlijk dat je vooral mee wil doen om ons en de wetenschap te helpen. Maar we willen je ook belonen voor de tijd die je besteedt aan AWeSome Science.

Je kunt met dit onderzoek €15,– euro verdienen.